Vi anbefaler Louise!

Carina

Jeg kan varmt anbefale Louise Cleemanns akupunkturbehandling. Da jeg for ca. 3 måneder siden valgte at stoppe på mine p-piller reagerede min krop ret kraftigt, og det var tydeligt, at jeg var i ubalance. Jeg havde kvalme, følte mig svimmel og havde maveonde. Efter kun tre behandlinger hos Louise er mine symptomer på ubalance m.m. aftaget og jeg har det meget bedre. Louise er utrolig empatisk og opmærksom i hendes behandling, og jeg er overrasket over, hvor effektiv akupunkturen hos Louise har været for mig. Jeg er ikke i tvivl om, hvor jeg skal henvende mig, hvis jeg får "skavanker" igen ;)


Janni

Jeg kan på det varmeste anbefale Louise til behandling af diverse graviditetsgener! Da jeg i slutningen af tredje Trimester i min anden graviditet, døjede med ekstrem væskeophobninger, kvalme, hedeture om natten, kraftig mavesyre/sure opstød, lænesmerter og diverse muskelspændinger, der alt sammen frarøvede mig min natte- og dagssøvn, kom Louise mig til undsætning med hendes akupunktur behandling! 
Allerede efter første behandling, var hedeturene, væskegenerne og de sure opstød om natten væk, og jeg kunne igen få min nattesøvn :-) Væsken forsvandt ikke, men generne aftog kraftigt! 
Jeg fik i alt 3 behandlinger, hvor jeg én af gangene også fik sat "kopper" på muskelspændingen - yderst effektivt! 
I alle behandlinger fik jeg, efter eget ønske, en mild form for fødselsmodning gennem akupunkturen og jeg fødte på termin uden særlige bristninger. Jeg er sikker på, at modningen har øget elasticiteten og dermed skånet mig for slemme bristninger.
Louise har en varm personlighed og du føler dig tryg i hendes hænder! Jeg vil til enhver tid vende tilbage til Louise, når/hvis jeg eller mine børn skulle få brug for professionel hjælp :-) Og dermed vil jeg også til enhver tid anbefale Louises behandlinger til andre!
Mvh. Janni Hahn